Fotodier, de fotoclub van Dierdonk

De rode draad in de clubFotoclub Fotodier is “kennis delen”. Individueel weet iedereen wel iets van fotografie of een bepaald onderwerp. Maar met z’n allen weten we veel meer. Door kennis te delen, leren we samen van elkaar. Op deze manier kan iedereen, ongeacht niveau, meedoen. Zodoende kan eenieder die aan wilt sluiten, op zijn/haar eigen niveau instappen. Iedereen wordt in zijn/haar waarde gelaten waardoor er een prettige, sociale en collegiale sfeer heerst.

Of je nu een compact-camera, een systeemcamera of spiegelreflexcamera hebt. Iedereen is welkom. Je zal echter snel ontdekken dat er met een spiegelreflex meer kan en dat je hiermee veel flexibeler en creatiever kan fotograferen. Maar onderschat de nieuwe systeemcamera’s niet. De keuze van je camera zal je zelf moeten doen, maar we kunnen wel een en ander uitleggen waardoor je je keuze beter kan maken.

Lid worden van Fotodier is heel gemakkelijk. Ben je geinteresseerd, stuur dan een mailtje naar fotodier@dierdonk.nl en je zal van zelf worden uitgenodigd om eens een clubavond te komen kijken. Als je 1 of 2 clubavonden hebt meegemaakt en misschien een keer bent meegeweest op een clubuitje, dan geven we je de gelegenheid om lid te worden van Fotodier. We organiseren ook regelmatig introductiewandelingen waar je zelf eens kan meemaken wat het is om bij onze club te zijn.

Agenda:

Zaterdag 18 november 
08:00 uitstapje

Maandag 04 december
20:00 Clubavond – Wijkhuis Parkzicht

Zaterdag 16 december 
08:00 Uitstapje

Maandag 08 januari 2024
20:00 Clubavond – Wijkhuis Parkzicht

Zaterdag 20 januari 2024
08:00 Uitstapje