Jeugddisco Dierdonk

Jeugddisco Dierdonk

 Al enkele jaren zijn er veel vrijwilligers actief om voor de basisschool jeugd een paar keer per jaar een disco te organiseren. De disco’s zijn toegankelijk voor de kinderen die in de groepen 4 tot en met 8 zitten. De aanvangstijd is 19.00 uur. Het einde is om 21.30 uur. De entree bedraagt € 1,00.

De organisatie bestaat uit 3 enthousiaste vrijwilligers. Zij maken er samen met nog zo’n 15 extra vrijwilligers, die bij toerbeurt worden ingedeeld, gezellige jeugddisco- avonden van. Er worden 10 mensen per avond ingezet om bardienst en toezicht goed te laten verlopen. Het seizoen begint altijd in september met een jeugddisco in de feesttent tijdens de Dierdonkdagen, die wordt georganiseerd door de Stichting Dierdonkdagen.

Daarna zijn er nog 4 disco’s verdeeld over de rest van het schooljaar, allen in Parkzicht. De eerste disco is altijd met Halloween-thema, de laatste disco van het seizoen is altijd met Beach-thema en de andere twee disco’s zijn natuurlijk ook erg gezellig. De data worden altijd bekend gemaakt in de gazet, via de klassenapps van de basisschool, op deze website en (meestal) ook op de wijkinformatieborden.

Om de jeugddisco goed en veilig te laten verlopen zijn er enkele regels opgesteld voor de ouders en voor de kinderen. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact op de organisatie: Sandra van Grootel, Sascha de Vries en Margriet van Mil.

1 Reactie naar Jeugddisco Dierdonk

 1. john vincent schreef:

  Hallo,

  Zoals je waarschijnlijk al weet zijn er weer Dierdonkdagen op 11-12 en 13 September.
  Dit jaar zal het gehouden worden in de gymzaal.
  Net als andere jaren staat er ook weer een kinderdisco geplant op vrijdag de 11de.
  Van 18:30 tot 20:30 worden de kinderen dan vermaakt door DJ Petertje.
  Kunnen we dan weer rekenen op jullie vrijwilligers?
  Omdat het in de gymzaal zal worden gehouden zullen er minder vrijwilligers nodig zijn dan andere jaren.

  Ik hoor graag van jullie.

  Groeten,

  John Vincent
  06-43043971

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.