Bestuur wijkraad Dierdonk

Arie Manders

Voorzitter

Ik woon al 25 jaar in Dierdonk. Daarvoor heb ik o.a. ruim 12 jaar op de Bakelsedijk gewoond, dus ik ben behoorlijk bekend met deze wijk. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en vier kleinkinderen.

In mijn werkzame leven was ik CEO van een elektrotechnische groothandel. Mij is onlangs gevraagd om voorzitter te worden en hierop heb ik na enkele gesprekken positief gereageerd. Voor enkele projecten was ik al actief voor de wijkraad, maar ik wil me nu breder inzetten voor onze mooie wijk.

Wat ik heel belangrijk vind: ik ben er voor alle Dierdonkenaren, dus u kunt met mij altijd contact opnemen en ik zal er alles aan doen om zoveel mogelijk wijkbewoners een aangenaam woongenot op Dierdonk te laten ervaren.

Voor vragen kunt u mij mailen op; voorzitterwijkraad@dierdonk.nl

wimWim van Hoof

Secretaris en verantwoordelijk voor de portefeuille Infrastructuur

Sinds 1999, woon ik in Dierdonk in de Twickeldreef en heb het hier goed naar de zin.

Ik heb na mijn pensioen op verzoek van mijn directeur nog twee jaar doorgewerkt en heb daarna een punt gezet achter deze werkzaamheden die ik met veel plezier heb vervuld. Als fieldmanager binnen de IT branche bij een mooi bedrijf in De Meern bestond mijn taak uit het begeleiden en aansturen van een gedeelte van het personeel dat gedetacheerd was bij diverse opdrachtgevers (KLM; Banken; Verzekeringsmij; Media etc.) Het voeren van gesprekken zoals POP-Functionerings- beoordelings- en bilateralegesprekken waren mijn voornaamste taken binnen deze functie.

Ik ben getrouwd, heb twee dochters en vijf kleinkinderen. Ik ben een geboren en getogen Helmonder.

Voor vragen kunt u mij mailen op; secretariaatwijkraad@dierdonk.nl

Jan Prinsen

Bestuurslid en notulist

Ik ben Jan Prinsen, getrouwd en we hebben 3 kinderen, Wij wonen sinds 2011 in de wijk Dierdonk. Naast mijn functie als Multi Store Manager ben ik ook lid van de ondernemingsraad van de organisatie waar ik voor werk.

 

Sinds 2017 neem ik deel aan het bestuur van de wijkraad om mijn steentje bij te dragen aan de mooie wijk waarin wij wonen.

 

Elvera Verbakel

Bestuurslid

Ik ben getrouwd met Eric en we hebben 2 kinderen. Sinds 2010 wonen wij in Dierdonk. Ik ben werkzaam als senior operational auditor in de financiële dienstverlening. Naast mijn werk ben ik graag actief bezig met bijvoorbeeld hardlopen of wandelen.

Sinds kort ben ik toegetreden tot het bestuur van de wijkraad om bij te dragen aan het nog mooier maken van deze wijk. Mocht je vragen, suggesties of verbeterpunten hebben voor onze wijk kun je me altijd benaderen of dit nu op het schoolplein, bij de BSO is of tijdens een van mijn wandelingen door de wijk is.

 

Bestuur wijkraad maakt doorstart maar zoekt nog bestuursleden

Gelukkig is er voor de wijkraad een nieuwe situatie ontstaan. Na ampel beraad hebben de ondergetekende drie bestuursleden besloten om door te gaan met het bestuur van de wijkraad.

Wel zijn we nog op zoek naar uitbreiding van ons bestuur en het aller dringendste naar een penningmeester. Zoals in de Gazet van maart was vermeld zijn de financiën in overleg tijdelijk overgedragen aan de LEV-groep. Dat gaat weer terug zodra de post van penningmeester is ingevuld.

Het grote voordeel van deze doorstart is dat de kennis aanwezig blijft waardoor nieuwe bestuursleden zich makkelijker kunnen inwerken.

Omdat een goede samenwerking met het bestuur van de wijkvereniging belangrijk is, is er inmiddels alweer een gezamenlijke vergadering gepland.

Voor meer informatie over de wijkraad of als je mogelijk geïnteresseerd bent in een bestuursfunctie kun je altijd even bellen (06-53310131) of mailen (ariemanders14@gmail.com) met onze voorzitter.

 

 

2 reacties op Bestuur wijkraad Dierdonk

 1. Joost Verspaget schreef:

  Geachte heer/mevrouw,

  Wij als werkgroep Aandacht voor ouderen ( samenwerkingsverband tussen zorginstellingen, CultuurContact, Jibb+, LEVgroep en ouderenbonden (VBOH, KBO afdelingen, PVGE) zoeken contact met uw raad. Met wie kunnen wij van uw organisatie in gesprek gaan om onze acties voor ouderen in uw wijk te bespreken?

  Met vriendelijke groet,
  Joost Verspaget
  Voorzitter werkgroep Aandacht voor ouderen
  0651191692

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.