Bestuur wijkvereniging Dierdonk

Het bestuur van de wijkvereniging in Dierdonk bestaat momenteel uit 4 personen:

  • Ivo Dolmans, voorzitter
  • Mariska Vogels, secretaris
  • Chris Vereijken, penningmeester
  • Charles van den Reek, bestuurslid

We hebben nog ruimte voor een 5e bestuurslid. Lijkt het je leuk om mee te denken en actief te zijn voor de wijk, neem dan contact op via: secretariaatwijkvereniging@dierdonk.nl

Ivo Dolmans

Voorzitter

Mijn naam is Ivo Dolmans, ben inmiddels al 46 en woon al sinds december 2011 in Dierdonk, samen met mijn vrouw Annemarie. Zij is ook actief als vrijwilligster bij diverse activiteiten binnen de wijk. Ik heb een accountancy/financial controlling achtergrond met veel ervaring in binnen- en buitenland.

Wegens de verhuizing naar deze mooie wijk ben ik destijds op zoek gegaan naar activiteiten in de wijk en heb me na een jaar aangemeld als bestuurslid van de wijkverenging. Inmiddels ben ik al 10 jaar bestuurslid waarvan nu 4 jaar voorzitter.

Reeds vanaf mijn studententijd heb ik mij altijd bezig gehouden met het organiseren en regelen van activiteiten en feesten en dit heb ik wel redelijk van huis uit meekregen met een vader die ook al heel wat bestuursfuncties heeft vervuld binnen het verenigingsleven.

Inmiddels hebben we wel een mooi aantal activiteiten georganiseerd binnen Dierdonk en hoop dat we samen daar nog lang mee door kunnen gaan en dat er ook nog vele mooie initiatieven bij gaan komen. En natuurlijk dat de vereniging nog verder kan groeien doormiddel van nieuwe leden zodat het ook kan blijven doorgaan.

Mariska Vogels

Secretaris

Mijn naam is Mariska Vogels, ik heb dit jaar 30 kaarsjes uit mogen blazen en woon sinds januari 2023 samen met David in Dierdonk. We hebben het erg naar ons zin, en zijn blij met het warme welkom in deze gezellige buurt!

Geïnspireerd en geënthousiasmeerd door mijn broer, niet geheel ontoevallig ook de nieuwe penningmeester van de wijkvereniging, kom ik het bestuur met plezier versterken. Ik zal hierbij de rol van secretaris gaan vervullen. Mijn achtergrond in Bedrijfskunde en Supply Chain biedt daar op organisatorisch en communicatief vlak een mooie basis voor.

Ik kijk er naar uit om me in te zetten voor onze mooie wijk en ben ervan overtuigd dat we er samen wat moois van zullen maken!

 

Chris Vereijken

penningmeester

Ik ben Chris Vereijken, 44 jaren jong en inmiddels 18 jaar getrouwd met Josien. In september 2022 trokken wij na 20 jaar de deur dicht op “Ut Hauwt” en zijn we in Dierdonk neergestreken. Daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad!

Jan van Duren verwelkomde ons in de wijk (de wijn smaakte prima, waarvoor nogmaals dank) en het eerste contact was gelegd. Toen hij even later weer contact opnam om mij te polsen voor een bestuursfunctie was “welke rol” snel duidelijk: penningmeester.

Een studie Bedrijfseconomie, 12 jaar werkervaring bij BDO Accountants en mijn huidige functie als relatiebeheerder (en “intern financieel geweten”) bij Twenne Accountants leveren mij voldoende bagage om deze rol te vervullen.

Met een transparante en doelgerichte aanpak wil ik de financiën van de Wijkvereniging op een verantwoorde manier beheren, waardoor we kunnen blijven bouwen aan een sterke, hechte en vooral gezellige wijk.

Ik kijk er naar uit om, samen met de overige bestuursleden, leuke activiteiten voor de buurtbewoners te ondersteunen en jullie allemaal te leren kennen!

 

Charles van den Reek

bestuurslid

Mijn naam is Charles van den Reek en woon sinds 2010 in de wijk Dierdonk.

Na een paar jaar bij de Wijkraad Dierdonk heb ik de overstap gemaakt naar de Wijkvereniging.

In mijn werkzame leven ben ik Agile Coach bij de Technische Universiteit Eindhoven, waar ik teams begeleid in hun Agile transformatie en cultuurverandering. Dit draagt ook bij in mijn werk als vrijwilliger bij de wijkvereniging, de ideeën komen van u allemaal, wij zorgen voor de begeleiding en uitvoering hiervan.

Ik gun onze wijk vooral meer levendigheid, clubjes, activiteiten. Laten we samenwerken aan een bruisend Dierdonk.

 

Doel

Bestuur Wijkvereniging Dierdonk

De wijkvereniging heeft tot doel het initiëren en financieel steunen van activiteiten in en voor de wijk. Leden van de wijkvereniging (stabiel aantal rond de 300) dienen financieel voordeel te ondervinden van het lidmaatschap. Als lid krijg je namelijk exclusieve korting op deelname aan activiteiten en gratis consumptiebonnen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het vormgeven van de activiteiten, ideeën en suggesties zijn namelijk van harte welkom!

Overzicht activiteiten

Klik hier voor het jaarverslag van verenigingsjaar 2022 / 2023 voor een overzicht van alle activiteiten die onder de wijkvereniging vallen en/ofgesteund worden door de wijkvereniging.

Contact / vragen

Voor vragen over het lidmaatschap, de activiteiten of over het opstarten van een nieuw initiatief, stuur een mail naar Mariska Vogels: secretariaatwijkvereniging@dierdonk.nl

Lid worden

De contributie bedraagt € 15,00 per gezin per jaar, of € 7,50 voor alleenstaanden.
De ledenadministratie wordt beheerd door Mariska Vogels. Het lidmaatschapsgeld wordt gebruikt om nieuwe activiteiten op te zetten, en bestaande evenementen te verbeteren.

Hoe kan ik lid worden?
1) Knip de bon uit de Gazet, of lever je naw-gegevens in op het adres Sandenburglaan 15.
2) Vul het formulier op deze pagina volledig in en klik op ‘verzenden’
3) Stuur je naw-gegevens met het verzoek tot lid worden naar secretariaatwijkvereniging@dierdonk.nl.