Activiteitenclub MoetNiks

Mooie activiteiten voor senioren in Dierdonk

Wil je de sfeer proeven en een indruk krijgen van de diverse activiteiten die MoetNiks organiseert over het jaar 2023?

 

Leuke vrijetijdsbesteding
MoetNiks is een activiteitenclub voor senioren in Dierdonk, werkzaam onder de vlag van de Wijkvereniging. De club stelt zich ten doel leuke vrijetijdsbesteding en activiteiten aan te bieden aan senioren in de wijk, zowel voor leden als niet-leden. De activiteitencommissie zorgt voor een jaarrondprogramma, doet aan ledenwerving en PR en tracht zich zo goed mogelijk te profileren.
Het team bestaat uit 3 commissieleden en komt eenmaal per maand bijeen. Zo wordt er een begroting gemaakt voor het komende seizoen met een financieel jaaroverzicht ter verantwoording.

Elke woensdag boulen en koersbal
MoetNiks organiseert iedere woensdagmorgen koersbal binnen in Parkzicht (Dierdonk centrum) en buiten petanqueop de boules banen. Bij slecht weer wordt er door de petanque liefhebbers ook binnen koersbal gespeeld. Iedereen uit de wijk is van harte welkom. MoetNiks roept mensen die het leuk vinden om medewijkbewoners te ontmoeten en recreatief bezig te zijn op, om gewoon eens een kijkje te komen nemen op de woensdagochtend. Niks moet, tevoren aanmelden is niet nodig.

Jaarrond activiteiten
Naast de wekelijkse woensdagochtenden biedt MoetNiks de senioren uit de wijk diverse leuke activiteiten aan. Dat varieert van excursies naar bijzondere locaties tot fiets- en wandeltochten in de natuur en van jaarlijkse busreis tot een etentje. Om senioren hierover te informeren, worden de aanstaande activiteiten steeds in de Gazet gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.