Maskerade

Toneelgroep Maskerade

maskeradeuit Helmond bestaat uit een groep ambitieuze en fanatieke amateurspelers die – in wisselende samenstelling – sinds 2003 jaarlijks met veel plezier een of meerdere toneelvoorstellingen maakt. Maskerade heeft de afgelopen jaren het aantal enthousiaste bezoekers (en dus ook het aantal voorstellingen) in sterke mate zien groeien. Voor hen is dat de slagroom op een toch al overheerlijke taart.

Vanaf 2006 is Dirk van der Pol onze artistiek leider en regisseur. Onder zijn regie en met medewerking van diverse creatives (muziek, film, choreografie etc.) hebben ze de meest uiteenlopende stukken gemaakt, variërend van wereldklassiekers als A Streetcar named Desireen One Flew over the Cuckoo’s NestEen Ideale Echtgenoot, tot het oer-Hollandse Lang en Gelukkig.

Maskerade heeft de rechtsvorm van een vereniging. Het bestuur van de vereniging is verantwoordelijk voor de productionele en zakelijke ondersteuning van alle activiteiten van de Helmondse toneelgroep. Daarnaast zet het bestuur in overleg met de artistieke leiding (regie) en met de spelers de koers uit voor de langere termijn.

Zie voor meer informatie de website www.maskeradehelmond.nl

Namens cast en creatives van Maskerade,
Wendy van Veen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.