Buurtcamping Dierdonk

Enige tijd geleden stond er een bericht in de krant over het organiseren van een buurtcamping in Helmond vanuit Stichting de Buurtcamping. Een mooi landelijk initiatief om door middel van lokale buurtcampings de buurtbewoners meer met elkaar te verbinden.

We hebben een prachtige wijk met inwoners van jong tot oud en de meesten kennen we wel van gezicht. We zien elkaar bij de Albert Heijn, op het schoolplein, de tennisvereniging of zomaar op straat. We zeggen hallo en maken soms een praatje. Hoe leuk zou het zijn om elkaar eens wat beter te leren kennen in een ongedwongen sfeer. Nieuwe contacten maken en wellicht komen er zelfs nog mooie samenwerkingen uit voort.

Met een aantal enthousiastelingen hebben we inmiddels team buurtcamping Dierdonk opgezet en gaan we samen een gemoedelijke, gezellige camping organiseren waar iedereen meer dan welkom is. Er komt een leuk programma met verschillende activiteiten waar jong en oud aan mee kan doen.

Vanaf 1 juni komt onze website online en kunnen er ook tickets voor de camping besteld gaan worden. Dus zet het vast in je agenda: Buurtcamping Dierdonk, vrijdag t/m zondag 22-23-24 juli

Meer info volgt in de volgende Gazet en vind u na 1 juni op onze website www.buurtcampingdierdonk.nl

Vriendelijke groeten,
Jessica – Eva – Sander – Yentl

Team buurtcamping Dierdonk

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Buurtcamping Dierdonk

  1. Stefanie schreef:

    Super leuk idee!!
    Mochten wij ergens mee kunnen helpen of iets kunnen sponseren horen wij het graag.
    Team Kinderopvang ZiejeZo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.