Dierdonk 25 jaar: Tussen Kunst & Quizien

Hoe gaan we vieren dat Dierdonk dit jaar 25 jaar bestaat? Dat mag immers niet ongemerkt voorbij gaan aan u als wijkbewoner. Het evenement hebben we de titel “Tussen Kunst & Quizien” meegegeven en zal op de zondag van het Dierdonkweekend, 9 september 2018, plaatsvinden.

Het plan is om op die dag het vertrouwde Kunst in Dierdonk in ere te herstellen. Duswederom een route door Dierdonk langs kunstenaars. Maar nu vanaf de Dierdonkdagen-tent, compacter en aangevuld met speciale, culinaire stops.

Op diverse manieren kunt u helpen. Op de dag zelf kunt u als kunstenaar uw collectie tentoonstellen maar ook hobbyisten zijn vrij om een kraampje te bemensen. U kunt ook zorgen voor het inwendige van de voorbijgangers met eigen gemaakte hapjes of drankjes. Dit alles moet ook goed georganiseerd en geregeld worden. Daarvoor zoeken we wijkbewoners die daar dit jaar tijd en energie in willen steken. Aanvullende ideeën zijn ook welkom, dus creatieve Dierdonkers zijn ook nodig.

Op woensdag 21 februari om 19.30 uur hopen wij de creatievelingen en organisatie-talenten te ontmoeten in Parkzicht. Zien wij u dan? Wilt u iets meer informatie, stuur dan een mail naar secretariaatwijkvereniging@dierdonk.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.