Dierdonk 25 jaar: Tussen Kunst & Quizien

Lees hier alles over de voortgang van de organisatie van het evenement ter gelegenheid van 25 jaar Dierdonk. Noteer 9 september in de agenda en kom genieten tijdens Tussen Kunst & Quizien.

De Korte Geer: daar is het te doen

In tegenstelling tot eerdere edities van Kunst in Dierdonk waarbij de bezoekers naar de kunstenaars gingen, worden nu de kramen en tenten van de ruim 30 kunstenaars op het veld aan De Korte Geer geplaatst. De kramen van circa 8 originele foodproducten staan ertussen. Op 18 juni heeft de informatie-avond plaatsgevonden voor de Korte Geer bewoners. Ze hebben positief gereageerd op onze plannen. Ze vroegen terecht om aandacht voor het parkeren. Het kan best druk worden zodat we iedereen vragen om zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen. 

Wie maakt het kunstwerk?

Op 9 september wordt ook een speciaal voor dit jubileum vervaardigd kunstwerk onthuld. De kunstenaar die het beeld maakt is Petry Claassen. Zij is een bekende Dierdonkse kunstenares die ook betrokken was bij het Carat kunstwerk, De Overbrugging, aan het begin van de Dierdonklaan. Het nieuwe kunstwerk komt bij de grote vijver te staan. Dat zal het startsein zijn van Tussen Kunst & Quizien dat van 12.00 uur tot 17.00 uur duurt.

Vragen en/of opmerkingen:

U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar secretariaatwijkvereniging@dierdonk.nl. Vragen en opmerkingen zijn welkom.

Bert Valentijn, Niek de Jongh, Marion Jochem, Jan van Duren en Gerard Bosmans

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

1 reactie op Dierdonk 25 jaar: Tussen Kunst & Quizien

  1. Hilma Bovenkerk schreef:

    kleine tip:
    Waarom maken jullie geen evenement aan op FaceBook?
    Ik kon m tenminste niet vinden..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.