Dinsdag 20 november 2018 Indoor Curling

Curling op 20 november
Heeft u zin om een keer gezellig te gaan curlen? Dat kan op een indoorbaan in Lierop op dinsdagmiddag 20 november a.s. Graag voor 18 november opgeven bij Wim Claassen. Leden van de wijkvereniging betalen € 5,00 (in plaats van € 7,50). Lees hier voor meer info.

Vanaf 14:00 tot 16:00 uur is er weer indoor curling in Lierop.
Wij kennen allemaal curling van de Olympische Winterspelen. Zwabberen over het ijs om de curlingsteen (die glijdende fluitketel) zo dicht mogelijk bij de dolly (het doel) te krijgen. Daar is nu een indoor variant voor. In Scandinavië en Japan is het al een echte rage: Curling op een gladde mat in plaats van op ‘t  ijs. Nu voortaan ook mogelijk in Nederland en wel in Lierop in een mooie verwarmde hal aan de Heesvenstraat 21a.

Indoor Curling is een aangenaam, sociaal tijdverdrijf wat iedereen kan beoefenen, jong en oud, waarbij men zowel lichamelijk als geestelijk actief is.
Wie van sport en spel houdt zal zich uitstekend vermaken. Indoor Curling is een tactisch en gezellig spel waarbij het spel tot in de laatste minuut alle richtingen uit kan gaan. Dit tot hilariteit van de spelende teams, wat zeker bijdraagt tot een goede teambuilding binnen de groep. De mensen van Indoor Curling Brabant zorgen voor de gehele begeleiding van de groep, zowel de groepsindeling als de competitie indeling.

Wij zorgen allemaal rond half twee bij Indoor Curling Brabant te zijn, het adres: Heesvenstraat 21a, 5715AD, Lierop.                                                                        

Wij gaan op eigen gelegenheid of proberen om samen te rijden. De kosten zijn:  5,00 euro voor leden van de wijkvereniging, niet leden betalen de normale prijs: 7,50 euro.
Graag voor 18 november aanmelden en afrekenen bij: Wim Claassen, telefoon: 559 737.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.