Fietsclinic jeugd ATB baan Dierdonk

Woensdag 10 mei organiseert de wijkraad Dierdonk een fietsclinic voor de kinderen in Dierdonk. Doel van deze clinic is:
1) Kinderen enthousiasmeren om zelf meer te gaan fietsen
2) De fietsmotoriek verbeteren bijvoorbeeld ter voorbereiding op het fietsen met een zware boekentas naar de middelbare school

Kinderen kunnen deelnemen aan de clinic met alle type fietsen, een mountainbike is dus niet verplicht. Een of meerdere fietsspecialisten zijn die middag aanwezig om kinderen aanwijzingen te geven en te enthousiasmeren.

Dus kun je zelfstandig fietsen kom dan naar deze middag toe! Wij verwachten je om 14.00 uur op de jeugd ATB baan aan de Coendersberglaan en Dierdonkse heide. De clinic duurt tot ongeveer 16.00 uur. Meld je deelname aan via het volgende emailadres: ariemanders14@gmail.com. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Wij als wijkraad zijn enthousiast dit aan de kinderen te kunnen aanbieden. Wij hopen dan ook op een grote opkomst! Tot 10 mei aanstaande!

De jeugd ATB baan is aangelegd met het doel dat kinderen van de basisschool een of meerdere keren per week zelfstandig gaan mountainbiken. Wilt u als ouder meefietsen, graag, ook dit kan op een standaard fiets.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.