Glasvezel in Dierdonk

Zoals recent ook al in de kranten heeft gestaan legt Glasvezel Helmond BV in heel Helmond glasvezel aan. Dit is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Helmond en het lokaal bedrijf e-Quest.

De enige voorwaarde voor de aanleg van de kabel in heel de wijk is dat 25 % van de bewoners voor een aansluiting kiest. Er is keuze uit een viertal providers (TV, internet, telefonie) die zich ieder op eigen wijze zullen presenteren. Dit zijn TriNed, Plinq, FiberNL en Breedband Helmond.

De bewoners van Dierdonk hebben tot 9 september a.s. de tijd om aan te geven of ze een aansluiting wensen. De aansluitkosten (€ 198,-) zijn dan gratis. Als op die datum 25% zich heeft aangemeld wordt het glasvezelnetwerk vanaf december 2019 aangelegd en is Dierdonk in 2020 klaar voor de toekomst.

Alle 4 de providers hebben speciale kennismakingsacties met een minimaal voordeel van € 100,-

Als meer dan 40% zich aanmeldt dan krijgt iedereen zelfs € 140,- extra korting op het abonnement. Kijk ook naar de websites van bovengenoemde providers.

Als bestuur van Wijkraad en Wijkvereniging willen wij glasvezel van harte bij u aanbevelen. Voor wie meer wil weten hierover? Kijk op www.glasvezelhelmond.nl

Bovendien organiseert Glasvezel Helmond BV op maandag 3 juni van 19.30-21.00 uur en donderdag

6 juni van 19.30-21.00 uur een glasvezel-informatieavond in Parkzicht.

Bestuur Wijkraad Dierdonk                              en                    Bestuur Wijkvereniging Dierdonk

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.