Glasvezel in Dierdonk

Na bijna 5 jaar actief te zijn in de wijken Rijpelberg en Brouwhuis heeft BreedbandHelmond de wens haar glasvezelnetwerk verder uit te breiden.

Waarom juist nu?

Omdat we steeds vaker vernemen dat ook de rest van Helmond behoefte heeft aan stabiele en kwalitatief hoogwaardige internet, TV en telefonie diensten. Volwassen diensten die door onze huidige klanten gewaardeerd worden met een 8+.

Waarom deze vraagbundeling?

Breedband Helmond wil de behoefte vanuit de diverse Helmondse wijken bepalend laten zijn in haar keuze voor de volgende wijk.

Daarom is het belangrijk dat je als geïnteresseerde bewoner van Helmond jouw stem laat horen. Je hebt dus zelf in de hand of jouw wijk gekozen wordt!

Hoe werkt het?

In de wijk, die naar verhouding de grootste interesse kenbaar maakt, zal een vervolg plaatsvinden in de maanden oktober en november. Op dat moment word je in de gelegenheid gesteld een pakket te kiezen en daarmee klant te worden van Breedband Helmond.

Bij voldoende aanmeldingen zal Breedband Helmond gaan starten met de aanleg van glasvezel. Het nu kenbaar maken van jouw interesse is volledig vrijblijvend en geeft enkel de interesse in onze dienstverlening per wijk weer.

Zorg er dus voor dat al je wijkgenoten op de hoogte zijn en zich ook inschrijven!

De mogelijkheid tot inschrijving eindigt op 30 september 2017, dus wees er snel bij! 

Schrijf je hier in: www.sluitmijaan.nu/index.php/aanmelden 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.