Kroonringen aan lantaarnpalen

Kroonringen aan lantaarnpalen

In alle wijken van de stad komen kroonringen aan lantaarnpalen te hangen. Aan deze ringen kunnen bewoners de zakken met plastic afval hangen. Op die manier wordt voorkomen dat de zakken de straat op waaien. De ringen hangen op dit moment al in een aantal wijken. Het is de bedoeling dat in januari alle wijken van kroonringen zijn voorzien.

Kroonringen aan lantaarnpalen

De kroonringen hangen nog niet in alle straten. De gemeente wil graag van de bewoners zelf horen of zij een kroonring in hun straat willen hebben. Wilt u een kroonring in uw straat? Dien dan een verzoek in bij de afdeling Beheer Openbare Ruimte via e-mail. Vermeld bij de aanvraag uw naam, adres en telefoonnummer en de locatie van de lichtmast. Dit laatste kan door het lichtmastnummer te vermelden of door aan te geven bij welk huisnummer de lantaarnpaal staat.

Alleen individuele aanvragen worden in behandeling genomen. U kunt geen kroonringen aanvragen voor een hele straat of buurt. Sommige mensen willen namelijk liever geen kroonring voor hun huis.

Dit bericht is geplaatst in Helmond met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Kroonringen aan lantaarnpalen

 1. Wilma de Vries schreef:

  Hallo, vanaf eind vorig jaar ben ik al bezig met een kroonring aanvragen voor mijn buren. Dat zijn mensen van 80 jaar en ouder. Bij de ene buur, Sprengenbergweide nr. 47 is dat gelukt. De andere buur , Sprengenbergweide nr. 43, heeft er nog steeds geen. Heb al diverse mailtjes gestuurd. Graag zou ik van U willen weten of en wanneer die kroonring geplaatst gaat worden.
  De data wanneer ik met de gemeente Helmond contact heb gehad zijn: 23 November 2020, 4 Januari 2021 en op 9 Maart 2021 heb ik telefonisch contact gehad met de mededeling dat het goedgekeurd was en dat de kroonring binnen 2 maanden geplaatst zou worden. Vier maanden later hangt er nog steeds geen kroonring. Graag op korte termijn een reactie van U.
  Met vriendelijke groet,
  Wilma de Vries
  Sprengenbergweide 45
  5709SM Helmond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.