N279 politieke informatieavond

N279 politieke informatieavond

Op woensdag 18 februari organiseert stichting Brouwberg in samenwerking met de dorpsraden Laarbeek een politieke informatieavond in wijkhuis De Brem, Rijpelplein 1. Aanvang 19.30 uur.

Op 10 maart heeft EenVandaag een speciale uitzending over het  belang van de provinciale verkiezingen voor de kiezers. In deze uitzending wordt  de “Ruit om Eindhoven” als voorbeeld genomen. Dit mede door diverse besluiten van de provincie, waar de gemeenten Helmond, Eindhoven, Laarbeek, Nuenen en Son en Breugel tegen waren. Voor veel kiezers is dit onbegrijpelijk.

EenVandaag komt op de informatieavond filmen voor de uitzending van 10 maart.

De bedoeling van de informatieavond is om aan de hand van de ”Ruit om Eindhoven” duidelijk te maken hoe bestuurlijke/politieke besluitvorming vaak gaat. Naast vrijwel alle lijsttrekkers van de politieke partijen in Provinciale Staten kunnen ook enkele Tweede Kamerleden aanwezig zijn.

De presentatie van de avond is in handen van John van der Sanden.

Alle geïnteresseerde kiezers zijn van harte welkom.

Doel van de werkgroep www.brouwberg.nl:
Brouwberg is een werkgroep van betrokken burgers uit de wijken Brouwhuis en Rijpelberg van de gemeente Helmond.Helmond. We bestaan uit een groot aantal deskundigen op velerlei gebied, maar vooral uit mensen uit de wijk die zich vanuit een positieve instelling oplossingsgericht inzetten.

We komen graag in contact met andere burgers die zich ook op deze wijze willen inzetten.

Dit bericht is geplaatst in N279, Wijkraad met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.