Nieuw initiatief carnaval in Dierdonk

MEDEDELINGEN VANUIT BESTUUR PARKZICHT

Enige maanden geleden heeft ons het bericht bereikt dat carnavalsvereniging de Rampetampers Parkzicht gaat verlaten. De voornaamste reden hiervoor is het feit dat zij niet meer in staat zijn om ieder jaar weer met een klein groepje mensen de gymzaal om te bouwen tot een volwaardige residentie. Zij hebben de, voor hun ongetwijfeld moeilijke, beslissing genomen om te verhuizen naar wijkhuis de Fonkel waar de werkzaamheden voor wat de aankleding van de zaal betreft tot een minimum beperkt zijn. Wij wensen hen veel succes.

Nieuw initiatief carnaval in Dierdonk

Wij, bestuur Parkzicht en groep fanatieke vrijwilligers zijn van mening dat carnaval bij Dierdonk hoort en hebben daarom besloten om onze wijk ook in 2016 weer de gelegenheid te bieden om gezellig carnaval te vieren in Parkzicht.

Nieuw initiatief carnaval in DierdonkDe voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels in volle gang en de nodige contacten zijn reeds gelegd. De komende carnavals activiteiten zullen niet meer in de gymzaal gehouden worden maar in de zaal van Parkzicht. Dit besluit hebben wij genomen gezien het feit dat het bezoekers aantal de afgelopen jaren gestaag gedaald is waardoor de gymzaal in feite te groot geworden is. Wij hopen door deze vernieuwde formule ons wijkgebouw tijdens carnaval weer wat beter gevuld te krijgen. Wij staan open voor nieuwe ideeën en mocht u als wijkbewoners nog suggesties of tips hebben dan staan wij hiervoor open.

In ons voorlopige programma blijft in ieder geval op vrijdag 5 februari in de voormiddag het schoolcarnaval en in de vroege avond de jeugddisco voor de basisschool leerlingen gehandhaafd. Ook de beide kindermiddagen op maaandag 8 en dinsdag 9 februari blijven op het programma staan. De exacte invulling van deze middagen zal in een later stadium bekend gemaakt worden. Voor de zaterdagavond 7 februari staat een klets- en amusementsavond gepland. Met de invulling hiervan zijn wij reeds in een vergevorderd stadium en zijn reeds enige kletsers van naam vastgelegd. Ook hiervoor geld dat de namen van de optredende artiesten in een volgende uitgave van de Gazet bekend gemaakt zullen worden. Wilt u ook komend jaar weer genieten van een gezellig avondje uit in uw eigen wijkgebouw, houd dan de komende uitgaven van de Gazet goed in de gaten want ook deze avond wordt in Parkzicht gehouden wat betekend dat het aantal plaatsen beperkt zal zijn en vol is vol.

Hebt u naar aanleiding van dit bericht nog vragen en/of tips mail dan naar onderstaand mailadres.

Namens het bestuur Parkzicht,
Jan van Hees coördinator carnaval 2016
jvhees5@xs4all.nl
Nieuw initiatief carnaval in Dierdonk

Dit bericht is geplaatst in Carnaval, Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.