Programma Carnaval in Dierdonk bekend

Programma Carnaval in Dierdonk bekend

Het bestuur van Parkzicht en een groep fanatieke vrijwilligers zijn van mening dat carnaval bij Dierdonk hoort en hebben daarom besloten om onze wijk ook in 2016 weer de gelegenheid te bieden om gezellig carnaval te vieren in Parkzicht. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels in volle gang en de nodige contacten zijn reeds gelegd.
Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag voormiddag 5 februari: basisschool Dierdonk viert carnaval.
Vrijdag avond 5 februari: jeugdcarnaval mmv DJ Petertje.

Zaterdagavond 6 februari: gezellige Kletsavond mmv o.a. Berry Knapen, Tadaa, Spoit Elluf en diverse anderen bekende kletsers. Muziek wordt verzorgd door DJ Petertje.

Maandagmiddag en dinsdagmiddag: kindercarnaval, met een op onze jeugdige bezoekers afgestemd programma mmv DJ Petertje.

Wij hopen door deze vernieuwde formule ons wijkgebouw tijdens carnaval weer wat beter gevuld te krijgen. Wij staan open voor nieuwe ideeën en mocht u als wijkbewoners nog suggesties of tips hebben laat het ons dan weten.
Wilt u ook komend jaar weer genieten van een gezellig zaterdagavondje uit in uw eigen wijkgebouw, zet deze datum dan alvast in uw agenda en houd de komende uitgaven van de Gazet goed in de gaten. In de eerst volgende uitgave van de Gazet zal bekend gemaakt worden waar en wanneer de kaartverkoop voor de kletsavond van start gaat.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen en/of tips mail dan naar Jan van Hees coördinator carnaval 2016, mailadres: jvhees5@xs4all.nl

Programma Carnaval in Dierdonk bekendNamens het bestuur Parkzicht,
Hans van Rijt
Secretaris

Dit bericht is geplaatst in Carnaval, Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.