Wijkraad & Wijkvereniging

Beste Dierdonk wijkbewoner

Zoals bij jullie bekend heeft Dierdonk een wijkraad en een wijkvereniging. De wijkraad is er voor alle Dierdonkenaren en van de wijkvereniging kun/moet je lid worden. Eigenlijk zou elk gezin in Dierdonk lid moeten zijn van de wijkvereniging, zij verzorgen voor u vele activiteiten en festiviteiten

De wijkvereniging zorgt voor al de activiteiten in Dierdonk. De wijkraad kun je benaderen voor alle faciliteiten. Denk aan infrastructuur, verkeer, energietransitie, verlichting, parkeren, subsidie voor bewonersactiviteiten, etc.

De wijkraad houdt open vergaderingen. Hier vind u een overzicht van de vergaderdata van de wijkraadvergaderingen in 2023. Mocht je nou toch nog persoonlijk in gesprek willen over faciliteiten kun je ook op bezoek bij onze wijkwethouder mevr. van den Waardenburg.

Zij houdt om de 2 maanden een wijkspreekuur in Parkzicht. De eerste keer zal zijn op 1 februari a.s. van 20.15 tot 21.15 uur. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt zo binnenlopen. De andere data van de spreekuren worden tijdig gepubliceerd in de lokale kranten en de website van de gemeente Helmond.

Namens de wijkraad Dierdonk

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.