Bijdrage Wijkraad aan buurtactiviteiten

Bijdrage Wijkraad aan buurtactiviteiten

Kent u uw buren, uw buurtgenoten? Of ziet u alleen maar vreemde gezichten?

Mensen die elkaar kennen spreken elkaar aan, maken een praatje. Ze geven elkaar een seintje als er iets mis is of als ze wat hulp kunnen gebruiken. Daarom is het zo belangrijk om af en toe iets leuks met elkaar te doen, als buurtgenoten. De wijkraad wil u daarbij helpen door uw buurtactiviteit financieel te ondersteunen met een bedrag van € 50 per activiteit.

WBijdrage Wijkraad aan buurtactiviteitenilt u iets leuks organiseren om buurtbewoners bij elkaar te brengen, zoals een borrel, een hardloopwedstrijd of een muzikale middag: vraag dan een bijdrage aan. Mail uw verzoek met een korte toelichting aan: ddmijnbuurt@gmail.com
Geef daarbij aan: de naam en het adres van de contactpersoon en de naam, het doel, de datum en de locatie van de activiteit.

De wijkraad zal maandelijks, tijdens de voor iedereen toegankelijke wijkraadsvergaderingen, de ingediende initiatieven beoordelen en een besluit nemen over financiële ondersteuning. Natuurlijk zit er een limiet aan het beschikbare budget, dus ben er op tijd bij.

Namens de wijkraad,
Mirjam van Rooij
Penningmeester

Dit bericht is geplaatst in Wijkraad met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.