Bloembakken in de wijk

Beste wijkbewoners,

Donderdag 25-6-2015 was ik bij de wijkvergadering aanwezig.

In de vergadering kwam ter sprake dat de bloembakken in de wijk door vrijwilligers worden verzorgd en dat het onderhoud van die bloembakken door de wijkraad word betaald! En dat dit steeds moeilijker wordt vanwege budget en vrijwilligers.

Toen vroeg ik me toch af of dit niet anders kan! Op het einde van elk jaar komen bezorgers van kranten, folders, blaadjes hun kaartje afgeven en verwachten dan van ons ”n bijdrage? Doen we! Geen probleem, we gunnen het ze!

Maar….kunnen we dan misschien ook onze wijkraad bijstaan door “n kleine bijdrage per jaar per wijkbewoner te geven al is het maar 0,50 eurocent. Want dan kunnen de bloembakken in de wijk er prachtig bijstaan en hoeven ze niet weg! Want dat gebeurt als er geen budget meer voor is of als er te weinig vrijwilligers meer zijn! Eventueel kunnen wijkbewoners die vlakbij zo’n bloembak wonen meehelpen om ze te verzorgen?!

Donaties om te helpen zou eventueel mogelijk zijn door een collectebus te plaatsen bijvoorbeeld bij AH bij de klantenbalie of bij de snackbar op de balie of bij Parkzicht aan de toog! Ik hoop dat vele wijkbewoners het met me eens zijn en dat deze mooie bloembakken in de wijk blijven staan!

Als u het met me eens bent stuur dan een mail naar de wijkraad via de contact pagina of reageer hieronder, zo kunnen we allen zorgen dat de mooie bloembakken blijven!

Gastredacteur Rina Heesmans

Dit bericht is geplaatst in Wijkraad met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.