Doe mee met een ‘Drink meer water’ wandeling in jouw buurt

De aanbeveling voor ouderen is om dagelijks zo’n 1700 ml vocht binnen te krijgen. Dit lukt veel mensen niet of het kost hen veel moeite. Voor Jibb+ dé aanleiding om te starten met een ‘Drink meer water’ programma.

Tijdens het ‘Drink meer water’ programma maken we een wandeling door de wijk. We starten op een centrale plek waar de deelnemers een bidon krijgen die ze zelf mogen vullen met water en één of meerdere natuurlijke producten, zoals groente en fruit. Deze smaakversterkers zijn bedoelt om het water drinken aantrekkelijker te maken. Vervolgens wandelen we naar een locatie in de wijk, waar we de deelnemers leren welke kruiden geschikt zijn om thee van te maken en welke positieve effecten deze kruiden kunnen hebben op je lichaam. We lopen deze wandelingen ongeveer één keer per maand, zodat alle wijken in Helmond na een jaar aan de beurt zijn geweest. Lijkt het je leuk om bij een van de wandelingen aan te sluiten? Meld je dan aan op www.jibbplus.nl/drink-meer-water of neem contact op met Jibb+ door te bellen naar Kristian van den Nouwlant, 06 – 29 04 64 99.

Voor Dierdonk staat de wandeling van ongeveer 800 meter gepland op woensdag 7 juni om 9:00 uur. Vertrek vanaf kinderdagverblijf De Bereboot, Oude Dierdonk 1.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.