Kennismaking wijkboa’s

Hallo wijkbewoners,

Als wijkboa’s / handhavers voor de wijken Dierdonk en Rijpelberg willen wij graag van deze mogelijkheid gebruik maken om ons aan U voor te stellen.

Wij zijn Inge van de Hoven en Petri Heijndijk, werkzaam voor het team Toezicht en Handhaving van de gemeente Helmond. Als wijkboa’s voor de wijken Dierdonk en Rijpelberg zijn wij het aanspreekpunt met betrekking tot zaken als overlast, leefbaarheid en toezicht voor de bewoners van deze wijken. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld vervuiling door honden, afvaldumpingen, parkeerproblemen, jeugdoverlast en allerlei andere overlast gevende zaken.

Naast deze wijken zijn wij voor de gemeente Helmond ook inzetbaar voor de andere wijken, evenementen, het uitgaansgebied en natuurlijk gaat op dit moment onze aandacht ook naar het naleven van de coronaregels en de controle hierop.

Wij zijn natuurlijk niet 7 X 24 uur in dienst, maar zullen zoveel mogelijk ons gezicht laten zien in de wijk.

Heeft U klachten meld deze dan via de website van de gemeente Helmond of de BuitenBeter app. Deze meldingen worden dan naar ons doorgezet zodat wij hiermee aan de slag kunnen. Mocht u uw identiteitsgegevens achterlaten bij de melding, dan krijgt u bericht op het moment dat wij de melding hebben afgehandeld en wat wij hebben ondernomen om de klacht te verhelpen.

Hopelijk zien we u snel een keertje in de wijk!

Hartelijke groeten van Inge en Petri

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.