Kersteditie dierdonk quiz

Kersteditie dierdonk quiz

Na het succes van de 2e Dierdonk quiz van oktober 2015 en vooruitlopend op de 3e editie van 8 oktober 2016 willen wij de fanatieke Dierdonk-quizzers ook rond de Kerstdagen van dienst zijn. Veel plezier met deze speciale Kersteditie dierdonk quiz.

kersteditie dierdonk quizDe datum van de derde editie van de DIERDONKQUIZ is bekend. Deze zal gehouden worden op 8 oktober 2016 en de lijst met opdrachten zal ook deze keer weer opgehaald kunnen worden in Parkzicht. De prijsuitreiking zal dit jaar wederom tijdens een gezellige avond in Parkzicht gehouden gaan worden. Wij zorgen dan voor de juiste ambiance en een gezellige sfeer. Zet deze datum dus alvast op de kalender. Om jullie alvast in de stemming te brengen voor de quiz van 2016 en om eens iets anders om handen te hebben tijdens de komende vrije dagen, hebben we voor jullie een miniatuur versie van de DierdonkQuiz in elkaar gezet. De juiste oplossingen kunt u voor 1 januari 2016 inzenden via mailadres: Dierdonkquiz@gmail.com of schriftelijk op Leeuwenborchweide 58 in Dierdonk. Voor de beste inzending hebben we een leuke verassing klaar liggen welke in januari 2016 bezorgd wordt.

kersteditie dierdonk quizRest ons nog jullie prettige kerstdagen en een voorspoedig 2016 toe te wensen.

Team Dierdonk Quiz wenst jullie veel succes met de speciale kersteditie dierdonk quiz vragen die u hieronder kunt downloaden.

quizvragen kerst 2015
Woordzoeker Kerst.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.