Politie zoekt getuigen in zaak Marielle van Lierop Markgraaff

Politie zoekt getuigen in zaak Marielle van Lierop MarkgraaffDe politie doet uitgebreid onderzoek naar de dood van Mariëlle van Lierop – Markgraaff. Het 37-jarige Helmondse slachtoffer werd maandagavond 22 februari 2016 rond 22.00 uur zwaargewond aangetroffen op het fietspad aan de Bakelsedijk in haar woonplaats. Ze was die avond haar hond aan het uitlaten. Mariëlle overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Het onderzoek wijst uit dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen.

Vragen
Het rechercheteam is nog steeds op zoek naar getuigen en in het bijzonder naar de bestuurder van een scooter die maandagavond rond 22.00 uur over de Bakelsedijk reed. Het is niet duidelijk of op de scooter 1 of 2 personen zaten. Het team hoopt dat u kunt helpen om antwoord te geven op de volgende vragen:

  • Bent u de bestuurder van de scooter of weet u wie de bestuurder en mogelijke passagier zijn?
  • Kent u andere personen die de locatie mogelijk gepasseerd zijn die bewuste avond?
  • Bent u maandagavond 22 februari op of in de omgeving van de Bakelsedijk in Helmond geweest? Zo ja, heeft u toen iets bijzonders gezien of gehoord? Denk onder meer aan vreemde geluiden, voertuigen, personen etc. of heeft u het slachtoffer die avond zien lopen met haar hond?
  • Heeft u de afgelopen maanden contact gehad met het Mariëlle? Kunt u iets vertellen over haar leefpatroon en met wie zij om ging?
  • Zijn er mensen in uw directe omgeving die zich na de dood van het slachtoffer opvallend anders gedragen?
  • Heeft u anderszins informatie voor de politie die te maken kan hebben met de dood van Mariëlle?

Informatie, bel de politie
Kunt u één of meer van deze vragen met ja beantwoorden, neem dan contact op met opsporingstiplijn op 0800 – 6070. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000. U kunt ook contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen op 079 – 34 58 999! Het is tevens mogelijk uw informatie digitaal met de politie te delen via www.politie.nl/melden of door een mail te sturen naar de wijkagent Francisca Kamphuis: francisca.kamphuis@politie.nl

Ook al lijkt de informatie voor u misschien onbeduidend, het kan voor het onderzoek net het ontbrekende puzzelstukje zijn. Neem dus ook bij twijfel altijd contact op met ons!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.