Van de Wijkraad….

Het coronavirus heeft een enorme impact op de samenleving, zo ook in Dierdonk. Veel activiteiten kunnen geen doorgang vinden of moeten vooralsnog naar een andere datum worden verzet.
Er zijn al diverse activiteiten die door de Wijkverenging georganiseerd zouden worden afgelast zoals de Dierdonkdagen en Kunst in Dierdonk.
Zo zijn er ook een paar activiteiten die onder De Wijkraad Dierdonk ressorteren en die óf geen óf een aangepaste doorgang kunnen vinden: 

HET MAANDELIJKSE EETPUNT 

De animo voor het eetpunt is vrij groot en het merendeel van de deelnemers behoort tot de risicogroep. Bovendien is de geadviseerde 1,5 meter afstand binnen Parkzicht  niet te realiseren met zo veel mensen die aan tafels dienen te zitten.
Daarom is in overleg met de animator van het “eetpunt”, Herman van Hassel,  besloten om dit jaar géén eetpunt meer te organiseren.

Eind dit jaar zal worden bekeken of het eetpunt in 2021 weer opgestart kan worden. Uiteraard houden wij u op de hoogte!

DE WOENSDAGMIDDAG INLOOP

Met de “woensdagmiddag inloop” is “proef gedraaid” en gebleken is dat, binnen de adviezen/geboden van het RIVM, dit doorgang kan vinden.
Daarom is iedereen uit Dierdonk, ná de vakantieperiode, ingaande woensdag 2 september a.s.  van 14.00 tot 16.00 uur weer van harte welkom op de inloopmiddag.

Tijdens de inloopmiddag worden regelmatig voor de liefhebbers workshops en activiteiten georganiseerd. Men kan ook gewoon een kop koffie/thee komen drinken om andere inwoners van Dierdonk te ontmoeten en “bij te praten”. 

HET BOEKENHUISJE

In de Gazet van juni jl. stond een geweldig leuk initiatief, n.l. “Het boekenhuisje”. Dit initiatief verdient ons inziens navolging.

Mochten er meerdere inwoners zijn die een dergelijke mini-bibliotheek willen maken, met boeken vullen en in hun voortuin plaatsen, laat het ons weten door een e-mail te sturen naar: secretariaatwijkraad@dierdonk.nl
Wij als Wijkraad kijken dan hoe we u kunnen helpen en financieel kunnen ondersteunen i.v.m. materialen e.d.

Rest ons u allen een fijne, zonnige, maar vooral een gezonde en veilige vakantieperiode toe te wensen.

HOUD 1,5 METER AFSTAND  /  WAS UW HANDEN  /  NIES IN UW ELLEBOOG

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.